فارکس را از کجا شروع کنیم

فارکس را از کجا شروع کنیم | 6 قدم اولیه برای شروع فارکس

4 هفته قبل  |

آنچه در این مقاله میخوانید

مقدمه

با توجه به ریزش بازار کریپتو، بسیاری از سرمایه‌گذاران دیجیتال به دنبال راه‌حل‌های جدیدی برای کسب سود هستند. یکی از این راه‌حل‌ها بازار فارکس است. اما سوال اصلی این است که فارکس را از کجا شروع کنیم؟ در این مقاله، ما به بررسی این موضوع و توضیح برخی از جزئیات مربوط به آن خواهیم پرداخت.

بازار فارکس یکی از بازارهای مالی پررونق در جهان است که روزانه حجم عظیمی از معاملات در آن صورت می‌گیرد. به دلیل پتانسیل بالای سوددهی، تعداد زیادی از معامله‌گران تازه‌کار علاقه‌مند به یادگیری فارکس هستند. در این مطلب، ما به بررسی ماهیت بازار فارکس و نحوه شروع به کار در آن خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید تا بیشتر بدانید.

همچنین اگر به دنبال اطلاعات بیشتر در مورد بازار فارکس هستید می‌توانید به صفحه آموزش رایگان فارکس سایت استاد ترید مراجعه کنید.

بازار فارکس چیست

درواقع بازار فارکس محلی برای تبادل و جابجایی ارزهای کشورهای مختلف با یکدیگر است، مثلاً اگر بخواهیم به خارج از کشور سفر کنیم بعد تهیه مقدمات سفر، اولین کاری که می‌کنیم به یک صرافی مراجعه کرده و پول کشور خودمان را به پول کشور مقصد تبدیل می‌کنیم، این عمل ما یک معامله فارکسی حساب می‌شود.

فرض کنید از ایران به آمریکا میخواهیم سفر کنیم، ما قبل از سفر به یک صرافی در ایران رفته و پول خود را از ریال به دلار تبدیل می‌کنیم، و هنگام برگشت نیز دلار امریکا را به ریال تبدیل می‌کنیم، این قبیل از خرید و فروش ها نمونه واضحی از معاملات فارکس هستند.

تفاوت اصلی مثال بالا با فعالیت در بازار اصلی این است که برای تبدیل ارزهای لازم نیست هر دفعه به صرافی‌ها مراجعه کنید، شما فقط کافیست در سایت یک کارگزاری یا همان بروکر Broker ثبت نام کرده، مقداری پول واریز کنید و ارز کشورهای مختلف را با یکدیگر معامله کنید.

مطلب پیشنهادی: بهترین ارز دیجیتال حوزه دیفای

فارکس را از کجا شروع کنیم
فارکس را از کجا شروع کنیم

آموزش فارکس را از کجا شروع کنیم

برای وارد شدن به بازار بزرگ و پرسود فارکس، شما ابتدا باید با نحوه معامله‌گری در این بازار را آشنا شوید، و سوال اولی که پیش می‌آید این است که فارکس را از کجا شروع کنیم یا ترید در فارکس را از کجا شروع کنیم.

در واقع برای یادگیری این بازار راهکار‌های زیادی وجود دارد، اما بهترین راه برای شروع شرکت در یک دوره کامل فارکس است که از صفر تا صد بازار را به شما آموزش می‌دهد، توصیه ما شرکت در دوره‌های صفر تا صد حضوری فارکس آکادمی استادترید در اصفهان است.

فرض ما بر این است که کسانی که در این دوره شرکت می‌کنند هیچ اطلاعاتی در مورد این بازار ندارند و حتی بعد از پایان دوره نیز از پشتیبانی تیم استادترید برخوردار هستید، همچنین اساتید ما با بیش از ۱۵ سال سابقه فعالیت در بازار فارکس آماده پاسخگویی به تمام سوالات دانشجویان هستند.

در سایت استادترید نیز درسترسی به آموزش‌های رایگان و کاربردی دارید که در هر ساعت از شبانه روز می‌توانید استفاده کنید، غیر از آموزش‌ها مقالات بسیاری با موضوعات روز در بخش وبلاگ سایت قرار داده شده که بطور مداوم مطالب آپدیت می‌شوند.

ترید در فارکس را از کجا شروع کنیم

اصول اولیه را یاد بگیرید: قبل از شروع به معامله در فارکس، باید اصول اولیه و شیوه عملکرد بازار را بشناسید. شما می توانید اطلاعات زیادی را در مورد سیستم کار بازار فارکس در اینترنت پیدا کنید، برای اینکار کافیست عباراتی مانند؛ نحوه معامله ارزها، جفت ارزهای اصلی و عوامل تاثیرگذار بر نرخ ارز، را در گوگل سرچ کنید.

پذیرش خطرات بازار: بازار فارکس مانند دیگر بازارها ریسک ضررهای سنگین دارد و درک خطرات احتمالی بسیار مهم است. قبل از شروع معامله، مطمئن شوید که ریسک بازار را درک کرده و مدیریت سرمایه را در هر معامله رعایت می‌کنید.

داشتن یک استراتژی و برنامه منظم: اولین قدم برای شروع داشتن برنامه معاملاتی است، شما بر اساس شخصیتتان باید ببینید که یک تریدر بلندمدت، روزانه و یا یک معامله‌گر نوسانی هستید. و بعد بر اساس آن و استفاده از دانش باتجربه‌های بازار، یک استراتژی معاملاتی برای خود بنویسید و همیشه مانند یک ربات طبق آن عمل کنید.

شروع با یک حساب آزمایشی Demo: برای انجام معامله در یک محیط بدون ریسک، باید یک حساب آزمایشی یا Demo در یک کارگزاری باز کنید. شما در این حساب با استفاده از پول مجازی معامله می‌کنید و بدون اینکه پول واقعی را از دست بدهید در معامله‌گری تجربه پیدا می‌کنید.

از کم شروع کنید: هنگامی که توانستید یک استراتژی برای خود بنویسید، شاید احساس کنید که وقت معامله با پول واقعی رسیده، در این شرایط بهترین کار این است که با حداقل پولی که می‌توانید واریز کنید شروع به معامله در فارکس کنید، تا هم تجربه و هم اعتماد به نفس پیدا کرده و اشتباهات خود را در دنیای معامله‌گری پیدا کنید.

ژورنال معاملاتی برای خود بنویسید: برای بررسی و ارزیابی عملکرد خود، ثبت و نوشتن یک ژورنال معاملاتی ضروری  است، در جایی مثل برنامه ecxel معاملات خود را از جمله تاریخ، جفت ارز، موقعیت و نتیجه معامله ثبت کنید تا با مرور آنها بتوانید عواملی که باعث ضرر شما شده اند پیدا کنید.

یادگیری فارکس چقدر زمان می‌برد
یادگیری فارکس چقدر زمان می‌بردپ

پیشنهادی: تحلیل تکنیکال بیت کوین

یادگیری فارکس چقدر زمان می‌برد

مهارت پیدا کردن در معاملات بازار فارکس زمان مشخصی ندارد بستگی به عوامل مختلفی مثل توانایی کنترل احساسات، رعایت مدیریت ریسک و پیدا کردن یک استراتژی سودده و میزان اطلاعات فرد از بازار دارد. هر شخصی که مراحل آموزش معامله فارکس را با برنامه ریزی درست و منظم پیگیری کند در کوتاه کردن مدت زمان یادگیری به خود کمک کرده است. در نتیجه زمان یاد گیری و مهارت پیدا کردن در این بازار به خود شما بستگی دارد.

یادگیری بازار فارکس و بصورت کلی معامله‌گری، زمان، تلاش و تجربه زیادی نیاز دارد در عرض ۴ یا ۵ ماه بدست نمی‌آید، و این واقعیتی است که باید آن را بپذیرید. برخی از افراد ممکن است بتوانند اصول معاملات فارکس را سریعتر از دیگران یادبگیرند و معامله را با پول کمی شروع کنند، در حالی که بطور کلی افراد در مدت زمان بیشتری درک عمیقی از بازار پیدا می‌کنند و زمان می‌برد تا به معامله‌گر سوددهی تبدیل شوند.

نکته مهم دیگر این است که ترید در فارکس کاری است که باید پیگیر آن باشید و با سرمایه‌گذاری های سنتی در ایران بسیار متفاوت است، همیشه باید حواستان به اخبار و اتفاقات روز و تصمیمات سیاسی کشورها باشد، چراکه حتی معامله‌گران باتجربه بازار نیز در حال یادگیری استراتژی‌های جدید برای بهتر شدن در کار خود هستند.

باید به خاطر داشته باشید که هیچ تضمینی برای موفقیت و بدست آوردن سودهای بزرگ در فارکس وجود ندارد، و حتی اگر زمان زیادی برای یادگیری گذاشته باشید باز ممکن است با ضرر روبرو شوید. شما باید همیشه برای ضرر آماده باشید و فقط با پولی معامله کنید که می‌توانید آن را از دست بدهید.

به طور کلی، بهتر است با یک طرز فکر بلند مدت شروع به به یادگیری فارکس کنید و خود را آماده کنید تا زمان و تلاش خود را صرف تبدیل شدن به یک معامله‌گر موفق و سرآمد کنید.

اصطلاحات رایج در بازار فارکس

  1. بروکر Broker : کارگزار یا موسسه‌ای که در ازاء دریافت کارمزد Spread و Commission به عنوان واسطه بین خریدار و فروشنده عمل میکند، کارگزاران بر پایه کمیسیون فعالیت میکنند و صاحب حساب نیستند.
  2. Buy : خرید ارز یا سهام
  3. Sell : فروش ارز یا سهام
  4. Trade : معامله کردن ارز یا سهام
  5. Trader : معامله گر یا سرمایه گذاری
  6. Meta Trader : نرم افزاری که بوسیله آن و از طریق اتصال به اینترنت به بازار وصل شده و اقدام به خرید و فروش می‌کنید.
  7. Stop Loss : حد ضرر
  8. Leverage : اهرم – ابزاری که سرمایه شما را برای انجام معامله بیشتر می‌کند.
  9. Lot : واحد پایه سفارش
چطور با تخفیف کارمزد در صرافی های ارز دیجیتال ثبت نام کنیم؟

در اینستاگرام

پیج استاد ترید را دنبال کنید

در تلگرام

کانال استاد ترید را دنبال کنید

پیشنهاد میکنیم این مقالات را هم بخوانید

4 پاسخ

  1. سلام ممنون از اطلاع مفیدتون شما دوره فارکس هم برگزار می‌کنید؟

    1. سلام بزرگوار بله اگر ساکن اصفهان هستید می‌توانید در دوره آموزش فارکس در اصفهان استاد ترید بصورت حضوری شرکت کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ارزش دوره: 17٫۸۰۰٫۰۰۰ تومان

قیمت جشنواره: 11,800,000 تومان